God bestaat toch niet – 1 april, kikker in je reformatorische bil

De beste 1-aprilgrap kwam, naar onze bescheiden mening, van het Reformatorisch Dagblad dat gisteren groots uitpakte op hun internetsite met het voor hun achterban ongetwijfeld schokkende bericht dat God toch niet bestond. Het bericht leidde tot diverse abonnementopzeggingen, spontange massagebeden door het hele land, achttien bekeringen tot de Islam en vijf pogingen tot zelfmoord. De redactie van Refdag laat in een officiële reactie weten geschrokken te zijn, maar nog steeds achter de grap te staan. “Een beetje Christen kan tegen een stootje”, aldus het persbericht. Inmiddels is de grap van de site gehaald (“Het is immers geen 1 april meer”), gelukkig hebben wij het screenshot bewaard. Klik op het plaatje of lees verder.
Lees verder >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *