Mail aan Wouter Bos

Besste Walter,

Ikk kome net bij Edwin Erverts vanddann en na afloop van de opname r hoorejde ik to mijn verbijjstering dat jij van hget kwabinet eist dat zji in zoiiuden dstemmen met jou voorstel om onjze jongens en meiden voor het einde van de week turug te halen uit Vancouver!!! Ik viel lettrerlijk van mijn stoel toen ik ht hoorde. NOg een gluk dat ik niet middenineen opname zat, wnat anders had ik moooi vuoor paal gestaan. Of gel,egen, in dit specifiiek geval. Wantje kent die jongenens van Evers. Datzijn hele lieve jongens, maarj ze moeten om alles heel hard lachen. Net in de uitzendding moesten ze ook al zoo hard omme lahcen.!! Nu moetten die onm alles heelk haard lachen, edn daaromj hou ijk ook zo van ze, maar toch! Leuk is anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *