Wilderslingo

“LALALALALALA-IK-HOOR-JE-LEKKER-TOCH-NIET-LALALALALA.” Geert Wilders is niet helemaal zeker of de tactiek van Moszkowicz om het oplezen van de aanklacht te overstemmen met geschreeuw nu helemaal de juiste is. (Foto: AP)
In de laatste alinea van haar stuk De Hypocrisie van Wilders in De Volkskrant (ook te lezen op Frontaalnaakt, inclusief gezellige bloemlezing van Volkskrantreacties – men heeft het wel altijd over de ‘reaguurders’ van GeenStijl, maar die van de Volkskrant zijn ook geen lieverdjes) merkte Hassnae Bouazza in een bijzinnetje op dat Wilders zich qua taalgebruik laat inspireren door de diverse ‘haatfora’ op het internet. Leuke observatie, vond ik. Ik meen ook vaak te merken dat menige vondst van Wilders mij bekend voor komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *